Contact

Heb je vragen over onze website of over onze producten? Neem direct contact met ons op. Op emails heb je binnen 8 uur antwoord.

Voor medische vragen of lichamelijke klachten raden we je aan contact op te nemen met je huisarts.

zogetest.nl
B.L.F. de Montignylaan 55, 3055LC, Rotterdam (geen bezoekadres)
service@zogetest.nl
KvK: 59546131
BTW: NL135097551B03
Bank: NL10 KNAB 0255 8641 91

Zoek je een soort thuistest en staat deze niet op onze website? Laat het ons weten. Wij doen dan onze uiterste best deze test toch te leveren.

Bestellen als organisatie?

Wil je bestellen vanuit een bedrijf of bijvoorbeeld stichting? Maar kan je niet met iDeal betalen? Geen probleem. Voor organisaties kunnen wij op rekening leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Herroepingsrecht

Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Dit zonder opgaaf van redenen. Je hebt altijd een bedenktijd van14 dagen waarin je het product (ongeopend) kunt terugsturen. Wij maken dan het aankoopbedrag retour over. Let er op dat het product ongeopend en ongebruikt is.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze dienstverlening. Toch vragen wij je vriendelijk om jouw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Klachten worden 7 dagen opgelost. Mocht je de oplossing niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (zogetest.nl) bij is aangesloten.

Groter afnemen?

Wil je een product uit ons assortiment in grotere aantallen afnemen? Dat kan uiteraard. Bij sommige producten wordt de staffelkorting automatisch berekend. Bij andere producten raden we je aan even contact op te nemen met ons. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.