Verzending & Retourneren

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je vóór 17:00 uur (doordeweeks) bij ons bestelt, wordt jouw bestelling diezelfde dag verzonden. Wij verzenden via PostNL en kunnen hiermee garanderen dat in meer dan 97 procent van de gevallen jouw bestelling de volgende dag al in huis is. Voor bestellingen tot €40,00 brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening. Voor bestellingen boven de €40,00 worden er geen verzendkosten gerekend.

Buitenland

Wij verzenden ook naar het buitenland. Hiervoor wordt een standaard tarief van €6,95 gehanteerd. Ontbreekt het land waar jij verblijft? Geef het door via service@zogetest en wij zorgen dat het land bij onze verzendopties komt te staan. Een verzending naar het buitenland (wij zijn gevestigd in Nederland) kan er langer over doen. In de praktijk duurt dit vaak 2-4 werkdagen afhankelijk van hoe ver de bestemming van Nederland verwijderd is.

Discrete verzending

Om jouw privacy te waarborgen wordt een bestelling altijd discreet verpakt in een neutrale doos of envelop zonder bedrijfslogo. Hieruit is niet op te maken wat er in de verpakking zit. Om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en onbeschadigd aankomt maken wij bij zogetest.nl gebruik van hoge kwaliteit verpakkingen en opvulmaterialen. Veel van onze producten kunnen gewoon door de brievenbus, grotere producten worden in pakketvorm verzonden. Als je niet thuis bent op het moment dat het pakketje wordt afgeleverd, dan wordt het pakketje standaard bij de buren aangeboden. Wanneer zij ook niet thuis zijn ontvang je een bericht van de bezorger waar je pakketje kunt afhalen of wanneer ze voor tweede keer langskomen.

Niet bij de buren afgeven?

Wil je liever niet dat het pakketje bij de buren wordt afgegeven wanneer je niet thuis bent? Dat is geen enkel probleem, je kunt dit eenvoudig aangeven tijdens het bestellen bij de opmerkingen.

Retourneren

Volgens de ‘Wet Koop op afstand’ heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen wanneer je iets koopt bij een webwinkel. Binnen deze periode kan je het product zonder opgaaf van redenen retourneren, deze bedenktijd gaat in op de dag dat je het product hebt besteld. Wanneer je jouw bestelling – om welke reden dan ook – wilt terugsturen, dient het product onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking te worden teruggezonden. Daarnaast dient de sluitzegel op de verpakking onaangetast te zijn.Je krijgt de aankoopprijs dan binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

zogetest.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door zogetest.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.