Accu-Chek Aviva Nano Startpakket

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Houd jouw diabetes onder controle en verklein risico’s op complicaties. Dat kan met dit Accu Chek Aviva Nano startpakket. Alles in huis om direct te kunnen meten en te monitoren. Met de Accu Chek Aviva kan je vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare meting. Een meting die je zelf thuis kunt uitvoeren en vooral kunt blijven herhalen.

25,95 incl. btw

Categorie:

Beschrijving

Accu Chek Aviva Nano pakket

Met dit startpakket heb je alles in huis om nauwkeurig te meten. De Accu Chek Aviva Nano is een moderne en handzame meter die nog geen 40 gram weegt. Het resultaat is eenvoudig af te lezen op het display. Je meet met slechts 0.6µl bloed en het resultaat krijg je binnen 5 seconden. De verpakking bevat:

 • Accu Chek Aviva Nano glucosemeter
 • Prikpen
 • 10 Accu Check Aviva teststrips
 • 10 Fastclix lancetten
 • Etui
 • Handleiding

De meter herinnert na de maaltijd en schakelt automatisch in en uit (bij invoeren teststrips en bij 2 minuten inactiviteit). De batterij gaat zo’n 1000 testen mee. De meter kan 500 metingen in het geheugen opslaan, hierdoor is het monitoren eenvoudig en kunnen testgemiddelden worden uitgerekend.

Externe factoren, zoals temperatuur of vochtigheid, kunnen in foute meetwaarden resulteren. Dankzij de geavanceerde technologie in de Aviva teststrips is dit probleem nu verleden tijd. Bij elke meting worden automatisch en ongemerkt een reeks veiligheidscontroles uitgevoerd om zo de kans op foutieve meetwaarden te verkleinen.

Meer informatie vind je in de handleiding.

1 beoordeling voor Accu-Chek Aviva Nano Startpakket

 1. Waardering 5 uit 5

  Jos Govears

  deze aviva gebruik ik al jaren. een fijne meter, en niet al te lastig in gebruik.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…