Autotest Santé HIV Thuistest

3.50 van 5 gebaseerd op 2 waarderingen
(2 klantbeoordelingen)

Zelf testen op HIV met deze zelftest van Autotest Santé. Deze HIV-thuistest is de eerste en de enige zelftest voor de opsporing van HIV die een CE-markering door de Franse aangemelde instantie heeft ontvangen (LNE/G-MED). De test wordt in België al veel ingezet en daar verkocht door apothekers. De Belgische overheid stimuleert het gebruik van deze test onder risicogroepen. Let op: testen heeft zin na 3 maanden. Dit is de incubatietijd voor HIV.

31,95 29,95

Voorraad:

7 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

HIV Zelftest

Zelf testen op HIV met deze thuistest van Autotest Santé (Frankrijk). Je test met behulp van een beetje bloed uit de vingertop. En binnen 15 minuten geeft de test resultaat. Anoniem testen en eenvoudig in gebruik. Het testen neemt zo’n 5 minuten in beslag. Je kunt testen na 3 maanden, na het laatste risicovolle seksuele contact. De verpakking bevat:

 • Kompres
 • Tester (met standaard)
 • Desinfecterend doekje
 • Lancet
 • Pleister
 • Verdunningsoplossing
 • Handleiding (o.a. in Nederlands)

De test kent een hoge betrouwbaarheid. 99,8% van de niet besmette personen werd correct opgespoord. Bij besmette personen lag dit percentage op 100%. Test jezelf vanuit huis en dus 100% anoniem. Testen met laboratoriumanalyse blijft het meest betrouwbaar. Dus via bijvoorbeeld de huisarts. Dit ook met het oog op nazorg en behandeling.

2 beoordelingen voor Autotest Santé HIV Thuistest

 1. 4 van 5

  Voor de zekerheid ook met deze test aangeschaft. Gelukkig geen hiv!

 2. 3 van 5

  Absoluut fijn dat je thuis kunt testen. Maar volgens de huisdokter is dit niet de juiste test. Ik ben toch maar naar mijn huisdokter gegaan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…