Bayer Ketostix

Met deze teststrips kunnen ketonen in urine worden opgespoord. Met de Ketostix teststrips kun je makkelijk zelf vaststellen of je in ketose (vetverbrandingsfase) bent. Als je in ketose bent spreekt je lichaam vetten aan om aan energie te komen in plaats van koolhydraten. De teststrips worden daardoor veel gebruikt door mensen die een dieet volgen. Zo kan gemeten worden of je echt aan het afvallen bent.

9,95 8,95 incl. btw

Voorraad:

3 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ketoseteststrips

Ketostix zijn lipolyse-teststrips die meten of je in de vetverbrandingsfase zit. Ideaal bij een gezonde manier van afvallen. Aan het eind van iedere strip zit een test vierkantje die je in je urine houdt. Als de kleur hetzelfde blijft, ben je niet in ketose. Verandert de kleur naar licht-roze tot en met paars (de verschillende kleuren op het potje van de ketostix) dan ben je in ketose. De verpakking bevat:

  • 50 teststrips
  • Handleiding

Als het lichaam weinig koolhydraten binnenkrijgt, gaat het opgeslagen vetten verbranden. Het gevolg is ketose: reststofjes komen in het bloed terecht en worden afgevoerd via de urine. De reststofjes worden ook wel ketonen of ketonlichamen genoemd. Met deze ketostix test je op een heel eenvoudige manier of je in ketose bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bayer Ketostix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…