Kernel Urinezuur Teststrips

Met deze Kernel Multicheck Urinezuur teststrips kan je gemakkelijk thuis jouw urinezuur gehalte controleren. De strips zijn te gebruiken op de Kernel Multicheck Glucose en Urinezuur meter. Let op: niet alle Multicheck meters kunnen automatisch ook op urinezuur testen. Dit moet expliciet op de meter staan. Meet betrouwbaar jouw urinezuur.

14,95 incl. btw

Voorraad:

6 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Urinezuur testen

Wanneer urinezuur niet voldoende wordt uitgescheiden kan het zich ophopen in het lichaam. Er kunnen dan urinezuurkristallen worden gevormd in gewrichten. Hierdoor kunnen ontstekingen ontstaan, er is dan sprake van jicht. Ook nierstenen kunnen door een overschot aan urinezuur ontstaan. Test zelf jouw urinezuur gehalte met de Kernel Urinezuur teststrips. De verpakking bevat:

  • 25 teststrips
  • 1 codesleutel
  • Handleiding

De codesleutel garandeert een accurate meting. De sleutel is een extra controle op de juiste werking van de teststrip. Meet binnen 6 seconden jouw urinezuur waarde. Prikken met kleine druppel bloed. Bij het meten van urinezuur in het bloed wordt bij mannen een bovengrens gesteld van 7mg per 100 ml. Bij vrouwen ligt de bovengrens op 6mg per 100ml.

Meer informatie vind je in de bijsluiter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kernel Urinezuur Teststrips” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…