Openlab Drugs-test

Laat 100% anoniem urine onderzoeken op de aanwezigheid van 6 soorten drugs. Het gaat om cocaïne, xtc, cannabis, amfetamine, opiaten en alcohol. Deze test wordt gebruikt in de verslavingszorg maar ook door werkgevers in bijvoorbeeld de offshore industrie. De Openlab drugstest detecteert de drugs of afvalstoffen van de drugs en analyse vindt plaats in een ISO 15189 geaccrediteerd laboratorium. De uitslag van de test is binnen 48 uur na aankomst anoniem op te vragen via Openlab.nl.

52,95 49,95

Categorie:

Beschrijving

Testen op Cocaïne, XTC, Amfetamine, Opiaten, Cannabis en Alcohol

Deze test brengt laboratoriumonderzoek naar huis, kantoor, kliniek of waar dan ook! Waar je voorheen alleen via een verslavingskliniek kon testen op drugs kan dit nu via Openlab overal. Met laboratoriumonderzoek en controle door klinisch-chemicus. Testen op 6 soorten drugs tot 72 uur naar mogelijk gebruik. De test is uiterst betrouwbaar en wordt ook gebruikt in het kader van verslavingszorg. De test werkt op basis van urine, zowel voor mannen als vrouwen. Die urine stuur je op naar het laboratorium waarna de analyse volgt. De uitslag is 100% anoniem op te vragen met een code. De verpakking bevat:

  • Codekaart
  • Bijsluiter
  • Transportbuisje
  • Pipet
  • Retourbox (gratis verzenden)
  • Absorptiemateriaal

UITSLAG DRUGS-TEST

Vraag de uitslag van de test op via Openlab.nl/uitslag met jouw eigen unieke code die je vindt op de codekaart. Binnen 48 uur (nadat het lichaamsmateriaal binnen is) kan je de uitslag opvragen. Meer informatie over de Openlab Drugs-test vind je in de bijsluiter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Openlab Drugs-test” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…