Openlab SOA-test (man)

5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)

Met deze zeer betrouwbare SOA-test voor mannen test je jezelf op de meestvoorkomende SOA’s: Chlamydia en Gonorroe. De test werkt met zelfafname waarbij je zelf urine afneemt, dit in een buisje doet en vervolgens alles opstuurt naar Openlab. De analyse vindt plaats in een ISO 15189-geaccrediteerd laboratorium en daarmee is de test net zo betrouwbaar als die van huisarts of GGD. De uitslag van jouw test is binnen 48 uur na aankomst anoniem op te vragen via Openlab.nl.

52,95 49,95

Categorie:

Beschrijving

SOA Thuistest van Openlab

Zelf op SOA’s testen. Waar en wanneer jij wilt. Niet meer het gedoe of de schaamte maar vanaf nu testen vanuit huis wanneer jij wilt. Anoniem en pijnloos en toch net zo betrouwbaar als testen bij de huisarts of GGD. Openlab maakt namelijk gebruikt van laboratoria om jouw lichaamsmateriaal (zoals bijvoorbeeld urine) te analyseren. Anoniem? Ja, want je vraagt zelf jouw uitslag op aan de hand van een code. In de verpakking vind je een codekaart en met die code is de uitslag op te vragen. Online en anoniem. Bij positief resultaat volgt een rapport dat meegenomen kan worden naar de behandeld arts.

De verpakking bevat:

  • Codekaart
  • Bijsluiter
  • Transportbuisje
  • Wegwerppipet
  • Retourbox (gratis verzenden)
  • Absorptiemateriaal

Uitslag SOA-test

Vraag de uitslag van de test op via Openlab.nl/uitslag met je eigen unieke code die je vindt op de codekaart. Binnen 48 uur (nadat het lichaamsmateriaal binnen is) kan je de uitslag opvragen. Meer informatie over de Openlab SOA-test in de bijsluiter. Deze kan je ook downloaden (rechtermuisknop > doel opslaan als). Bijsluiter wordt uiteraard ook meegeleverd bij de test.

1 beoordeling voor Openlab SOA-test (man)

  1. 5 van 5

    Wat een top manier van testen. Snel in huis ook.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…